Inhoud laden... Laadtijd hangt af van je internetverbinding!

Reserveer nu!
Adventure Parcours

Adventure Parcours

Ons nagelnieuwe indoor adventure parcours, met via ferrata, indoor death ride, klimwand, boulderwand en uitdagende speleo, vragen om je grenzen te verleggen. Klim via touwladders, netten en deathride van platform naar platform. Overtref jezelf op 6 meter hoogte boven het zand van onze beachhal en voel de adrenaline. Ons adventure parcours is een avontuur voor jong en minder jong! Het adventure parcours kan ook gecombineerd worden met andere activiteiten. Niet deelnemers kunnen hierbij genieten van een drankje in onze loungetribune in de beachhal.


Doelgroep

De activiteiten zijn geschikt voor een zeer ruime doelgroep: sportief en minder sportief, jong en minder jong, voor bedrijven als teambuilding activiteit, voor scholen als sportdag of gewoon als een uitje met de vrienden. Ook voor kinderen kan dit adventure parcours, aangepast aan hun mogelijkheden, een onvergetelijk avontuur zijn !


Veiligheid

Minimumgrootte van 1m30 is vereist voor het onderdeel via ferrata. Stevig schoeisel (geen slippers of open schoenen). Lange haren worden vastgebonden met een elastiekje . Sieraden (oorbellen, kettingen, armbanden enz.) mobiele telefoons, fotocamera’s ed. worden niet meegenomen op het adventure parcours.

Een veiligheidsuitrusting bestaande uit een harnas, veiligheidslijn en helm wordt u ter beschikking gesteld voor de duur van de activiteit.

De geldende veiligheidsvoorschriften en technieken worden voor de activiteit geïnitieerd en ingeoefend. 

Voor de eigen veiligheid en die van anderen is het in acht nemen van de algemene voorwaarden en veiligheidsvoorschriften tijdens de activiteit verplicht.


Prijs

Halve dag: duur ong. 3 uur= 35 euro per persoon
Hele dag: duur ong. 5 uur= 65 euro per persoon

Specifiek

Deelnemers: Min. 10 - Max. 75 personen
Prijs: 35 €/PP
Tijdsduur: Halve dag/Hele dag

Sfeerbeelden